Om Prima Vestfold

Hjem / Om oss

Prima Vestfold

Vi har siden starten i 2019 blitt etablert som en av Østlandets mest populære leverandør av kvalitetsmat.

Prima Vestfold

Med vår lange erfaring og produktkunnskap vil vi kunne tilby dere kjøtt som er av meget høy kvalitet til markedets beste pris.

Mat smaker bedre med Prima Vestfold AS

Om oss

Prima Vestfold skal være det naturlige bindeleddet mellom lokalematprodusenter og våre kunder i Horeca markedet. Alt fra mindre til større hoteller, institusjoner, restauranter og andre spisesteder i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Vi er en uavhengig leverandør som samarbeider med en rekke produsenter, men uten fordyrende mellomledd. Med en effektiv organisasjon, kan vi tilby våre kunder de beste betingelsene. Vi leverer varer til våre kunder med fokus på gode partikjøp, fordelaktige avtaler, og en gjennomgående god kvalitet. God dato og holdbarhet er noe vi er veldig opptatt av. 

Prima Vestfold, på lag med kunden!

 

Vår visjon

Gi alle mulighet til å kjøpe de beste kjøttproduktene fra hele verden,
og få det levert på sin egen dør.

Primært er vi en leverandør av kjøtt, fugl, fisk, samt noen lokale spennende produkter. Vi ønsker å satse en stor andel av vår virksomhet på kortreiste og økologiske produkter i samarbeid med lokale bønder og slaktere. Vi tilbyr også halalslakt på en rekke av våre produkter. 

Prima Vestfold har eget lager sentralt på Borgeskogen i Stokke. Ta kontakt på mail, telefon, eller bare kom innom en tur for et pristilbud eller et møte!

Vi er fortsatt en mindre aktør i et stort marked. Det gjør at vi holder kostnader nede og effektiviteten høy. Nettopp derfor tåler våre priser sammenlikning med alle de store i markedet. Dette kommer deg som kunde til gode.

Prima Vestfold har i dag et vareutvalg bestående av lokale kjøttprodukter, bakevarer og drikke. Vi søker flere spennende produkter, så ta kontakt med oss dersom du har en god vare eller godt varemerke. 

 

Kompetanse

Restaurantmannen og kokken med slakterfamilie som ble gründer.


Hans Petter Offerdahl startet sin karriere som læregutt på Grand Hotel i 1985. Senere var han første generasjonsdriver av de populære restaurantene på bryggen i Tønsberg, og har siden eid og driftet restauranter i både Tønsberg , Oslo og Drammen.
Han har fagbrev som kokk med videreutdanning innenfor økonomi/finans på BI Drammen. Hans Petter har jobbet med innkjøp som projektleder i Choice Hotels, og videre som salgskonsulent i Br.  Michelsen.
Han var sist salgssjef i Persgaard, en bedrift som foredlet kyllingprodukter. Han bistår deg gjerne, og er en mann som både kan bransjen og kjøtt. I tillegg  hjelper han deg med varekost! Prima Vestfold skal klare å gi deg de beste prisene i markedet.

Vi bruker cookies for å samle statistikk om hvordan du bruker primavestfold.no Denne informasjonen bruker vi til å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre.